Livrare

Adidasul.ro va ofera 3 metode de livrare, prin care dumneavoastra puteti intra in posesia produselor dorite!


Ne straduim sa va oferim cele mai bune servicii, de aceea, pentru oricare dintre serviciile de curierat alese, se va percepe o taxa unica de livrare de 15 RON, indiferent de localitatea dumneavoastra!
1. Predarea personala in Bucuresti


Dupa plasarea unei comenzi, unul dintre operatorii nostri va va contacta telefonic in vederea comunicarii unui timp estimativ de livrare.


Livrarea produselor are loc, de obicei, in aceeasi zi si nu se percepe nicio taxa suplimentara!
2. Livrarea prin DPD curier


Dupa plasarea unei comenzi, unul dintre operatorii nostri va va contacta telefonic pentru a verifica datele furnizate de catre dumneavoastra si pentru a va comunica

un timp estimativ de livrare (de obicei 24 - 48 de ore).


Pentru comenzile plasate in care s-a solicitat livrarea prin DPD curier, nu exista o limita de kilometrii sau zone de livrare!


Comenzile pot fi expediate oriunde in Romania, indiferent de localitatea in care va aflati, direct la usa dumneavoastra!


Serviciul de curierat DPD curier nu permite deschiderea coletelor inainte de a le achita!
3. Livrarea prin Fan Courier


Dupa plasarea unei comenzi, unul dintre operatorii nostri va va contacta telefonic pentru a verifica datele furnizate de catre dumneavoastra si pentru a va comunica un timp estimativ de livrare (de obicei 24 - 48 de ore).


Pentru comenzile plasate in cares-a solicitat livrarea prin Fan Courier, exista o limita de kilometrii / zone de livrare!


Comenzile se vor expedia la adresa dorita doar daca nu va aflati in afara ariei de acoperire fara kilometrii exteriori a retelei de curierat Fan Courier!


Comenzile ce nu se pot onora prin Fan Courier datorita depasirii zonelor de livrare se vor expedia prin DPD curier, numai dupa confirmarea telefonica a acordului clientului!


Serviciul de curierat rapid Fan Courier permite utilizarea serviciului "Deschidere la livrare", fapt ce va permite sa verificati comanda primita inainte de a o achita.