Termeni si Conditii

1. Nota introductiva

Prin accesarea si folosirea magazinului on-line www.adidasul.ro, dumneavoastra acceptati termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos.

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii realizate prin intermediul magazinului on-line www.adidasul.ro (Vanzator), catre Cumparator.

Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. Va recomandam recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor inaintea efectuarii oricarei comenzi pe magazinul on-line www.adidasul.ro.

2. Definitii

Cumparator: persoana fizica sau juridical ce efectueaza o Comanda.

Vanzator: www.adidasul.ro

Bunuri: orice produs care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

3. Confidentialitatea si securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale sunt confidentiale. Vanzatorul se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor dumneavostra. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), email, etc.

Prin completarea formularului de inscriere de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a Vanzatorului, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs.

De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator si de la partenerii sai cu grija selectati. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, puteti oricand sa refuzati primirea acestora.
         
Vanzatorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

Este foarte important ca datele dumneavoastra personale sa fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfasurare a intregii comenzi. Refuzul dumneavoastra de a ne furniza aceste date, duc la imposibilitatea finalizarii oricarei comenzi.

Va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil daca unele din datele furnizate pe site-ul www.adidasul.ro sunt incorecte.

Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de defectiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput si gazduit magazinul on-line www.adidasul.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau emailurile expediate de www.adidasul.ro nu contin virusi.

4. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.adidasul.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei: Comanda, impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si conditiile sale specifice; Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul); Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face electronic (e-mail) sau telefonic. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

4. Preturi, livrare si plata 

Atat pretul, cat si termenul si modalitatea de plata sunt mentionate in Comanda.

Toate preturile prezente pe site nu includ cheltuielile aferente transportului. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de catre client si sunt mentionate in Comanda. Costul transportului difera in functie de adresa de livrare. Pentru Comenzile cu o valoare mai mare de 200 RON si/sau minim doua produse compandate, cheltuielile de transport sunt suportate de Vanzator.

Daca alegeti sa platiti ramburs (numerar), veti putea plati agentului care va livreaza produsele. Pentru mai multe detalii referitoare la plata va rugam sa accesati pagina “Livrare”.

5. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door. In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboreaza, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Livrarea se va realiza in intervalul 24 – 48 ore, de la confirmarea Comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale.

Livrarea se va efectua exclusiv prin metodele furnizate de catre Vanzator.

In cazul in care Cumparatorul nu se afla in aria de livrare a oricarui serviciu de curierat, acesta va fi contactat telefonic pentru reconfirmarea expedierii folosind un alt serviciu de curierat.

6. Acceptare Comanda si Returnare Bunuri

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile sunt conforme cu Specificatiile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Bunurile livrate nu sunt conforme cu Specificatiile, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Bunurile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de Vanzator prin magazinul on-line www.adidasul.ro Cumparatorul beneficiaza de returnarea Bunurilor in 3 zile.

Vanzatorul accepta returnarea oricarui Bun, cu conditia ca Bunul returnat sa nu fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare si sa fie returnat in ambalajul sau original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele atasate. In cazul in care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, atunci produsul nu mai poate fi returnat. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa completati formularul de returnare produs.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre Cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 3 zile de la primirea Bunului.

7. Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea Vanzatorului si sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricarui element cuprins in acest site, fara acordul scris al Vanzatorului, se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

8. Litigii si dispozitii finale

Prin folosirea site-ului www.adidasul.ro clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile enumerate de mai sus sunt in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca orice alta problema legata de Bunurile oferite de Vanzator nu este prezenta in articolele din prezentul document, aceasta se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor.